kw.\*:("Despojos de carne")
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Optimisation du conditionnement des abats et etude de la croissance bacterienne en vue de valider la DLC des abatsCOPPET, V; CHRISTIEANS, S.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 171-172, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper
Thin-layer chromatography/bioautography method for detection of monensin in poultry tissues = Une méthode de chromatographie en couche mince/bioautographie pour la détection de la monensine dans les tissus de volailleVANDERKOP, P. A; MACNEIL, J. D.Journal - Association of official analytical chemists. 1989, Vol 72, Num 5, pp 735-738, issn 0004-5756Article
Clenbuterol residue analysis by HPLC-HPTLC in urine and animal tissues = Analyse, par CLHP-HPTLC, des résidus de clenbutérol dans l'urine et les tissus animauxDEGROODT, J. M; WYHOWSKI DE BUKANSKI, B; BEERNAERT, H et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 2, pp 128-131, issn 0044-3026Article
Use of impedance measurements to estimate numbers of antibiotic resistant Salmonella strains = Utilisation de mesures d'impédance pour l'évaluation du nombre de souches de Salmonella résistantes aux antibiotiquesGIBSON, A. M.Letters in applied microbiology. 1988, Vol 6, Num 4, pp 89-92, issn 0266-8254Article
Verteilung der Salmonella-Serotypen in Schlachtkörpern und essbaren Innereien von türkischen Broilern = Serotype distribution of Salmonella in broiler carcasses and edible offal in TurkeyEROL, Irfan; HILDEBRANDT, Goetz; GONCUOGLU, Muammer et al.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 2010, Vol 90, Num 9, pp 106-109, issn 0015-363X, 4 p.Article
Studies on the quality characteristics of Buffalo skeletal, offal meats and their combinationsKRISHNAN, K. R; SHARMA, N.Journal of food science and technology (Mysore). 1991, Vol 28, Num 5, pp 304-307, issn 0022-1155Article
Preparation of bovine muscle, bovine liver and pig kidney reference materials and the certification of the contents of nine elements of toxicological and nutritional interest = Préparation d'échantillons de référence de muscles et de foie de bovin et de rognons de porc et certification des teneurs en 9 éléments d'intérêt toxicologique ou nutritionnelWAGSTAFFE, P. J; HECHT, H; MUNTAU, H et al.Fresenius' Zeitschrift für analytische Chemie. 1987, Vol 329, Num 4, pp 475-479, issn 0016-1152Article
Qualité bactériologique des abats = Bacteriological quality of offalsTHIAUDIERE, M.Viandes et produits carnés (Aubière). 1993, Vol 14, Num 5, pp 143-151, issn 0241-0389Article
Thermal conductivity of fresh lamb meat, offals and fat in the range -40 to plus 30 degrees C : measurements and correlations = Conductivité thermique de la viande, des abats et de la graisse d'agneau, entre -40 et plus 30 degrés C : mesures et corrélationsPHAM, Q. T; WILLIX, J.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 508-515, issn 0022-1147Article
Occurrence of hemolysin-producing aeromonads in meat and offal sold in port Harcourt, NigeriaAMADI, E. N; OBUMWENRE, B; AKANI, N. P et al.Journal of food safety. 2005, Vol 25, Num 3, pp 183-192, issn 0149-6085, 10 p.Article
Abats rouges : Optimisation du conditionnement des abate = Red offal : Optimization of offal packagingCOPPET, V; CHRISTIEANS, S.Viandes et produits carnés (Aubière). 2005, Vol 24, Num 5, pp 175-184, issn 0241-0389, 10 p., 190 [11 p.]Article
Total iron content and bioavailability from liver, meat and vegetables = Teneur totale et biodisponibilité du fer contenu dans du foie, de la viande ou des légumesDUHAIMAN, A. S.Nutrition reports international. 1988, Vol 37, Num 3, pp 645-651, issn 0029-6635Article
Validation study of gas chromatographic determination of pentachlorophenol in animal liver = Etude de la validité du dosage, par chromatographie gazeuse, du pentachlorophénol dans le foie d'animauxGILLARD, D; EPSTEIN, R. L; ASHWORTH, R. B et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1988, Vol 71, Num 5, pp 926-929, issn 0004-5756Article
Amino acid composition and anti-anaemia action of hydrolyzed offal protein from Harengula Zunasi BleekerSHANG-GUI, Deng; ZHI-YING, Peng; CHEN FANG et al.Food chemistry. 2004, Vol 87, Num 1, pp 97-102, issn 0308-8146, 6 p.Article
Contribution of offals to the gross value of goat carcasses in NigeriaADUKU, A. O; AGANGA, A. A; OKOH, P. N et al.Small ruminant research. 1991, Vol 6, Num 1-2, pp 179-184, issn 0921-4488Article
Multielement concentrations in liver and kidney tissues from five species of Canadian slaughter animalsSALISBURY, C. D. C; CHAN, W.Journal - Association of official analytical chemists. 1991, Vol 74, Num 4, pp 587-591, issn 0004-5756Article
Rendering meat safe?OTTEWELL, S.Chemical engineer (London). 1990, Num 477, pp 15-16, issn 0302-0797Article
Liquid chromatographic determination of sulfamoyldapsone in swine tissues = Dosage, par chromatographie liquide, de la sulfamoyldapsone dans les tissus de porcENDOH, Y. S; YAMAOKA, R; SASAKI, N et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1987, Vol 70, Num 6, pp 1031-1032, issn 0004-5756Article
La réhabilitation des oeufs et des abats = The rehabilitation of the eggs and the gibletsSIDOBRE, Béatrix; FERRY, Monique.Soins gérontologie. 2001, Num 29, pp 37-41, issn 1268-6034Article
Kupfer in Muskeln und Lebern von Kälbern und anderen Säugetieren = Copper in the muscles and livers of calves and other mammalsHECHT, H.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1996, Vol 76, Num 5, pp 492-494, issn 0015-363X, 527 [4 p.]Article
Effect of extracting time and temperature on yield of gelatin from different fish offalKOLODZIEJSKA, Ilona; SKIERKA, Elzbieta; SADOWSKA, Maria et al.Food chemistry. 2008, Vol 107, Num 2, pp 700-706, issn 0308-8146, 7 p.Article
Resistencia a antimicrobianos de serotipos de Salmonella aislados de visceras comestibles = Resistance to an antimicrobial agent of Salmonella serotypes isolated from edible viscusARROYO, Gloria; PEDRAZUELA, Ana; PENAS, Elena et al.Alimentaria. 2002, Num 335, pp 31-37, issn 0300-5755Article
Influence des facteurs liés aux opérations précédant l'abattage sur le poids des foies d'agneaux = Influence of factors linked to pre-slaughter operations on the weight of lamb riversDUPIT, J; ROCHE, J. P.Viandes et produits carnés (Aubière). 1996, Vol 17, Num 2, pp 57-62, issn 0241-0389, 91 [7 p.]Article
A research note. Moisture, fat and cholesterol content of some raw, barbecued and cooked organ meats of beef and mutton = Note de recherche. Teneurs en eau, lipides et cholestérol de quelques abats de boeuf et de mouton, crus, cuits au barbecue ou cuits à l'eauMUSTAFA, F. A.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 270-271, issn 0022-1147Article
Analysis of phospholipid classes in various beef tissues by high performance liquid chromatography = Analyse, par chromatographie liquide haute performance, des classes de phospholipides de différents tissus de boeufYEO, Y. K; HORROCKS, L. A.Food chemistry. 1988, Vol 29, Num 1, pp 1-6, issn 0308-8146Article